TRUSTPILOT-
LIVE VIDEO

Promover dine TRUSTPILOT anmeldelser dynamisk og levende med en animeret video.

Er din virksomhed en af de troværdige med 5-stjerner på TRUSTPILOT? Så grib muligheden for at skilte med de gode anbefalinger markant mere med en TRUSTPILOT-LIVE video.

100 millioner mennesker ser video hver dag, blot ved at have en video uploaded på youtube med korrekte søgeord, kan det give 50 gange større chance for at blive vist på side 1 på Google. Derfor er det blevet en topprioritet i virksomheder i dag, at benytte video i deres marketing.

Formål for
TrustPilot live video.

Formål for TrustPilot live video.
TRUSTPILOT-LIVE videoen skal bruges over tid for at blive indekseret i søgemaskinerne, og på de sociale medier være låst til toppen af jeres nyhedsfeed, så det overbeviser nye brugere om, at de trygt kan benytte jeres virksomhed. Videoen skal altså skabe tilliden, så virksomheden er et led tættere på at konvertere til salg, inden kunden overhovedet er trådt ind i butikken.

Det er et strategisk element, som skal ligge og anbefale virksomheden i video format lige som skilte på strøget. Opslåede anbefalinger via sociale medier er eksponentiel stærkt til, at overbevise brugerne om troværdigheden. Hvis du selv er blevet anbefalet i dit eget netværk før, så tror personen, som du er blevet anbefalet til, helt automatisk på at du kan hjælpe dem, selvom i aldrig har mødtes. Vi vil derfor kraftigt anbefale i udnytter video med ægte anbefalinger fra TrustPilot, og skaber selv samme tillid på de sociale platforme hvor brugerne er dagligt.

25 sekunders lang version med musik, kan bruges selvstændigt eller bag på eksisterende videoer.

8 sekunders version, God til sidst i eksisterende videoer eller prerolls i youtube annoncer.

TRUSTPILOT-LIVE PROFILFILM

Kom helt tæt på jeres kunder, fortæl dem om jeres service, årsagen til jeres gode Trustpilot anmeldelser , og ikke mindst hvorfor de skal vælge jer frem for konkurrenten. Afslut med at vise jeres 5 stjernet score på Trustpilot, og øg jeres synlige tidlid på alle parameter. Denne video bør ligge på jeres hjemmeside, Facebook og youtube og andre videokanaler i måtte bruge, og lede til mere omtale, indsigt og meget mere forretning.

Ingeman Fischer
Carlo Tagteknik

Kunder